Hibrit sistem nedir ?

2 Cevap, 348 Görüntülenme

Sahi nedir bu hibrit sistem bilgisi olan var mı ? Bi dediği diğer dediğine tutmuyor kimsenin, bilmeseniz bile fikriniz nedir arkadaşlar
(03-21-2023, 02:47 PM)Buya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sahi nedir bu hibrit sistem bilgisi olan var mı ? Bi dediği diğer dediğine tutmuyor kimsenin, bilmeseniz bile fikriniz nedir arkadaşlar
Ben deprem bölgesinde olanlar uzaktan devam edicek, gelebilecek durumda olanlar yüzyüze devam edicek diye biliyorum ama cidden ne bu hibrit sistem
(03-21-2023, 02:47 PM)Buya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sahi nedir bu hibrit sistem bilgisi olan var mı ? Bi dediği diğer dediğine tutmuyor kimsenin, bilmeseniz bile fikriniz nedir arkadaşlar

Merak ettim ve biraz araştırdım. Hibrit sistem karma sistem demektir. Şu an üniversitelerin yüz yüze yerine online eğitim yapması sonucu bu sistem getirilmiş diye düşünüyorum. Yani bu şu demektir ki eğer kişi gelebiliyorsa gelsin ve yüz yüzü eğitime katılsın lakin eğer gelemeyecek durumda olanlardansa online olarak derse katılsın mantığı olarak anladım ben. Bence çok güzel bir sistem iki taraf da düşünülüyor diyebiliriz. Tabi ki ben bunu araştırmalarım sonucu ve kendi kattığım yorumlara dayalı olarak söylüyorum. Diğer arkadaşlar daha iyi bilir.

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping